Prednosti knjigovodstvenog servisa Kagor

Računovodstvo koje Vas razumije.

Pouzdanost

Poslovanje uvijek u skladu s propisima s područja financija i računovodstva bez trošenja vremena i novca na odabir i kontinuiranu obuku vlastitih ljudi.  Informacije pravovremeno dostupne, samo onom komu su namijenjene.  Prenosimo iskustva i znanja stečena kroz rad s različitim klijentima.  Obavještavamo vas o zakonodavnim promjenama koje su za vas važne. Upozoravamo na potencijalno problematične poslovne događaje.  Uvijek smo dostupni za vaša pitanja.

Mjesečni izvještaji

Da bi uspješno upravljali svojim poslovanjem poduzetnici moraju razumjeti računovodstvene informacije koje ga opisuju kao što razumiju svoj proizvod, kupce i dobavljače.  Financijski izvještaji ne smiju biti nešto nerazumljivo što se dešava između računovodstvenog servisa i države.  Svojim klijentima na jednostavan i razumljiv način objašnjavamo rezultat njihovog poslovanja i financijsku poziciju kroz mjesečne izvještaje.

On-line knjigovodstvo i računalni sustav

Ako to želite, omogućen vam je stalni uvid u sve podatke o vašem poslovanju.  Sustav možete koristiti za izradu dokumenata i automatizaciju procesa.  Dostupna podrška uporabi računalnog sustava.

Usluga prilagođena vama

Dogovaramo način obavljanja svih knjigovodstvenih poslova koji je za vas najjednostavniji.  Sami odabirete koje administrativne poslove želite obavljati unutar kuće.  Sami utječete na cijenu usluge i razinu podrške koju vam pružamo.  Dokumente možete dostavljati skenirane ili fotografirane mobitelom.

Transparentno formiranje cijene

Cijena knjigovodstvenih usluga prati obim poslovanja reflektiran kroz broj zaposlenih i broj reprezentativnih dokumenata.  Bez skrivenih troškova.  Konkurentna cijena usluga.

Dokazano možemo više

Posjedujemo dugogodišnje iskustvo u upravljanju poslovanjem i projektima.  Savjetovanjem, izradom planova i studija omogućili smo prikupljanje nekoliko desetaka milijuna kuna financiranja kroz kredite i bespovratne potpore.  Budući da poznajemo vaše poslovanje kroz knjigovodstvo, najbrže možemo pomoći s financijskim i projektnim upravljanjem.

Podijelite ovu stranicu
Call Now Button